De kosten van deelname aan de Kennedymars zijn €23 (€22 voor KwbN leden), de Tukker 110 €40 (€38 voor KwbN leden). Verzorging onderweg en een oorkonde zijn inbegrepen.
Voor welke tocht schrijf je je in?

Voor en na de wandeltochten zijn diverse opties. Geef aan van welke je wenst gebruik te maken.

Het is mogelijk te overnachten in City Hotel, dat op loopafstand van station Hengelo ligt. Parkeren kan in garage Beurs tegenover het hotel. Overnachtingskosten zijn voor eigen rekening. Pendeldienst tussen hotel en ATC'65 voor en na de tocht zijn inbegrepen.

Ook is het mogelijk te kamperen op het ATC'65 terrein. Neem zelf je kampeerspullen mee.


Je kunt een functioneel sportshirt als aandenken meebestellen. Geef hieronder aan of je een shirt (€15 in de voorverkoop tot 1 mei 2019, daarna €20) wilt bestellen en zo ja in welke maat. Je kunt verder kiezen of je de datum 25 mei 2019 afgedrukt wilt hebben of niet.

Tijdens de tocht worden er foto's en beeldmateriaal gemaakt. Wat de (lokale) pers vastlegt, hebben we als organisatie niet in de hand. Wel kunnen we rekening houden met je wensen waar het plaatsing van foto's op onze eigen kanalen, de website of Facebook, betreft. Is dat akkoord?
JaNee
Restitutie van het inschrijfgeld in mogelijk tot einde inschrijftermijn op 11 mei 2019, minus €2,50 administratiekosten. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.